Permanente ontharing bij de schoonheidsspecialiste

beauty-salon-554772-mEr zijn verschillende methoden om het haar te verwijderen. Maar niet alle zijn effectief en doeltreffend. Door plukken, scheren of zelf epileren niemand is in staat om het haar voor goed te verwijderen. Bovendien mogen sommige van deze methoden heel pijnlijk zijn.

De haartjes op het lichaam hebben drie fases van het groei. De eerste fase is in de groeifase. Circa 80% van de haartjes bevindt zich in deze fase. Het betekent dat ze met de haarwortel verbonden zijn en ze krijgen de voedsel van de wortel.

Daarom zijn ze actief. De tweede fase van het haargroei is de overgangsfase. Tot deze fase behoort circa 5% van de haartjes. In deze fase komen de haartjes los van de wortel. Daardoor groeien ze niet zo snel. De derde en de laatste fase is de rustfase. In deze fase bevindt zich circa 15% van de haartjes. Ze vallen dan makkelijk uit en de wortel maakt een nieuw haartje.

Als je je haar wil kwijt raken ga je gaan voor de permanente ontharing. Misschien is het niet mogelijk om alle haar te verwijderen maar het heeft ook de positieve kanten. De permanente ontharing is niet zo snel als het lijkt te zijn. Ongewenste haargroei is lastig voor iedereen. Daarom veel schoonheidssalons bied de laserontharing voor hun klanten aan.

Je kan altijd wat haarverlies verwachten. Je moet alleen maar goed weten dat je in goede handen bent. Kies dan voor een goede schoonheidssalon met bekwame schoonheidsspecialisten die veel diploma’s voor hun werk hebben gekregen. Tegenwoordig is de permanente ontharing erg modern onder de jonge meisjes. Het is ook voordelig tijdens de zomervakantie want je moet geen zorg over scheren of epileren maken. Aan de andere kant is deze methode van het verwijderen van de haartjes erg duur en niet iedereen kan zich voor het veroorloven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *