Huwelijksvoorbereidingen

bride-1418526-mTijdens de huwelijksvoorbereidingen kan je niet over jouw trouwkapsel vergeten. De beste en mooiste bruidsjurk zal niet zo grote indruk maken als je haar niet er passend bij is of kris kras ligt. Op deze dag kan je niet als een gemiddelde vrouw eruitzien of misschien nog erger – als een vogelverschrikker. Je wil toch geen angst inboezemen maar een diepe bewondering van gasten en vooral van je toekomstige man wekken. Dat zijn jouw bijzondere momenten en ogen van alle mensen worden tijdens de ceremonie en hele avond op je gericht. Vroeger moet je daarom een paar kapsels proberen, zogenoemde proefkapsels. Aanbevolen is de kapper te bezoeken maar als je vriendin mooi kan kappen, is dat ook goede en bovenal goedkopere manier.

Eerst moet je al bruidskleding hebben gekozen. Alle toebehoren zoals haarversiering en kapsel worden naar haar vorm en stijl uitgezocht en voorbereid. Raadzaam is een foto van je bruidsjurk naar de kapper mee te nemen. Het is heel belangrijk wat je op je hoofd wil dragen. Een sluier? Of een hoed? Of misschien nog iets anders? Er bestaan maar bruidsjurken die met veel opsmuk niet gunstig eruitzien en daarom zal je toen voor iets echt fijns kiezen, bijv. kleine witte bloemen in je haar. Zeker zal je iets geschikt voor je gezicht en persoonlijkheid vinden. Niet belangrijk is of je haar lang of kort is.

Als je in de omgeving van Antwerpen woont, ben je geluksvogel. Deze regio is bekend om zijn ruime bruissector die hier echt ontwikkeld is. Bruidsjurken van Antwerpen worden ook door bruiden uit het hele land bestellen. Ook als het over kappers gaan, kan je hier veel geniale ‘haarvirtuozen’ ontmoeten. Tegen redelijke prijs kunnen ze prachtige wondertjes op je hoofd voor te toveren. Je zal voor een goede kapper kiezen en geen beunhaas. Een huwelijksdag is genoeg stressvol. Je hoeft geen extra ‘attracties’ nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *